Bruchetta
Ingrediënten:
-
1 tomaat
- Een halve bol mozzarella
-
Een sjalotje
-
Een teentje (of twee) look
-
½ tl oregano
-
½ tl basilicum
-
Peper en zout
-
Stokbrood of ciabattabrood
Tupperware-artikelen:
- Tomatenmes
- Broodmes
- Snijwonderplank
- Mengkom 3,5 l
- Turbomax
- Lookpers Magic
- MF deegblad
- Menglepel
Bereiding :
- Verwarm de oven voor op 200° (GEEN GRILL!!) en haal het rooster er uit!
- Snijd het brood met behulp van het broodmes.
- Spoel het deegblad om met koud water en plaats op het rooster. Leg de stukjes stokbrood er op en rooster ze tot ze krokant zijn.
- Tomaat in stukjes hakken met het tomatenmes, kaas in blokjes snijden.
- Ajuin fijn hakken in de turbomax
- Look persen met de lookpers.
- Alles samen in de deegkom met de kruiden, goed mengen.
- Op de geroosterde broodjes plaatsen en nog even in de oven zetten!
- Een tiental minuutjes is voldoende, tot de kaas wat gesmolten is!
0 reacties:
Een reactie posten