woensdag 9 januari 2013

Recept: bruchetta


Bruchetta


Ingrediënten:
-       1 tomaat
-       Een halve bol mozzarella
-       Een sjalotje
-       Een teentje (of twee) look
-       ½ tl oregano
-       ½ tl basilicum
-       Peper en zout
-       Stokbrood of ciabattabrood

Tupperware-artikelen:


  • Tomatenmes
  • Broodmes
  • Snijwonderplank
  • Mengkom 3,5 l
  • Turbomax
  • Lookpers Magic
  • MF deegblad
  • Menglepel

Bereiding :
  • Verwarm de oven voor op 200° (GEEN GRILL!!) en haal het rooster er uit!
  • Snijd het brood met behulp van het broodmes.
  • Spoel het deegblad om met koud water en plaats op het rooster. Leg de stukjes stokbrood er op en rooster ze tot ze krokant zijn.
  • Tomaat in stukjes hakken met het tomatenmes, kaas in blokjes snijden.
  • Ajuin fijn hakken in de turbomax
  • Look persen met de lookpers.
  • Alles samen in de deegkom met de kruiden, goed mengen.
  • Op de geroosterde broodjes plaatsen en nog even in de oven zetten!
  • Een tiental minuutjes is voldoende, tot de kaas wat gesmolten is!


0 reacties:

Een reactie posten