maandag 28 november 2011

Recept: Mango mousse

Mango mousse

Ingrediënten:
·         2 goed rijpe mango’s
·         1/2 blik geconcentreerde gesuikerde melk (voor desserten 397 ml)
·         2 tot 3 yoghurts (natuur 125 ml)

Tupperware-artikelen:

  • Universele Fijnschiller
  • Snijplank
  • Koksmes
  • Mengkom 3,5 l
  • Siliconen Spatel.
Bereiding :
  1. Schil de mango met behulp van de Universele Fijnschiller, snijd hem op de Snijplank in stukken  met het Koksmes.
  2. Giet de stukken mango in de Mengkom 3,5 l met het antispatdeksel op en mix tot het bekomen van een puree.
  3. Voeg er de geconcentreerde gesuikerde melk aan toe en vervolgens de yoghurts en meng met de Siliconen Spatel.
  4. Zet gedurende minimum 2 u in de frigo opdat de mousse steviger zou worden. Goed koud opdienen !

0 reacties:

Een reactie posten