Mango mousse
Ingrediënten:
· 2 goed rijpe mango’s
· 1/2 blik geconcentreerde gesuikerde melk (voor desserten 397 ml)
· 2 tot 3 yoghurts (natuur 125 ml)
Tupperware-artikelen:
- Universele Fijnschiller
- Snijplank
- Koksmes
- Mengkom 3,5 l
- Siliconen Spatel.
Bereiding :
- Schil de mango met behulp van de Universele Fijnschiller, snijd hem op de Snijplank in stukken met het Koksmes.
- Giet de stukken mango in de Mengkom 3,5 l met het antispatdeksel op en mix tot het bekomen van een puree.
- Voeg er de geconcentreerde gesuikerde melk aan toe en vervolgens de yoghurts en meng met de Siliconen Spatel.
- Zet gedurende minimum 2 u in de frigo opdat de mousse steviger zou worden. Goed koud opdienen !
0 reacties:
Een reactie posten