maandag 9 april 2012

Recept: chocopasta

Chocopasta


Ingrediënten: 
  • 250 g melkerijboter
  • 305 ml gecondenseerde melk
  • 150 g chocolade

Tupperwaremateriaal:
  • Quickchef III
  • Blikopener plus
  • Siliconen spatel
  • 4 in 1 kan.

Aan de slag:
1)    Voeg de boter (op kamertemperatuur) in kleine stukjes in de quickchef en meng met de klopper zacht.
2)   Open een blikje gecondenseerde melk met behulp van de blikopener en lepel hem uit met de siliconen spatel.
3)   Voeg dit toe aan de boter en klop verder.
4)   Laat water koken, vleg de stukjes chocolade in de 4 in 1 kan en giet er het kokende water over. Laat even rusten zodat de chocolade kan smelten.
5)   Giet het water af en giet de chocolade in de quickchef bij de boter en melk.
6)   Alles goed opkloppen en klaar is kees!

Tip: wil je wat meer chocoladesmaak? Gebruik dan 250 g chocolade in plaats van 150 g.

Smakelijk!

1 reacties:

Unknown zei

Mmm! Super lekker! Moet deze in de koelkast bewaard worden?

Een reactie posten