donderdag 24 februari 2011

Voorbeeld van een Atelier!

Sofie wil graag een Tupperware Atelier bij haar thuis, ze wil graag veel geschenken van Tupperware ontvangen. Sofie contacteert mij, ze stuurt een mailtje met haar vraag en haar gegevens. Zo kan ik zo snel mogelijk Sofie opbellen.

Ik spreek met Sofie een datum af om de volledige uitleg te komen brengen. Sofie denkt al ondertussen wie ze allemaal zou kunnen uitnodigen voor haar komende Atelier. (Je hoeft de mensen nog niet te contacteren.) 

Ik kom bij Sofie thuis op bezoek met de geschenken die zij kan ontvangen en de folders. Zo kan Sofie zien wat ze allemaal GRATIS kan krijgen!

Sofie kan in maart geschenken ontvangen van:
(Geschenken/promoties zijn maandelijks anders)
  • 15 sterren : de snijplank +
  • 15 sterren : de aqua sandwichdoos (enkel in week 12) +
  • 29 sterren : uit de U-serie: het tomatenmes met hoes + het groentemes met hoes + het koksmes met hoes +
  • 43 sterren : de on the go fles 750 ml + de salade party
  • 55 sterrenuit de U-serie: het keukenmes met hoes + het broodmes met hoes + het fileermes met hoes 
  • Ze mag dan nog een geschenk kiezen uit de sterrenweg of voor een bepaald bedrag kiezen uit de cataloog!
Sofie ziet het helemaal zitten om deze geschenken te ontvangen!
Ze ontvangt van mij de uitnodigingen en de nodige folders. Deze geeft zij door aan de gevraagde gasten. Ondertussen hebben wij al een datum vastgelegd voor het Atelier.

Op 23 maart gaat het Atelier door bij Sofie haar mama thuis (Sofie vond dat ze iets te weinig plaats had thuis voor haar 15 gasten). Sofie had ook al enkele voorbestellingen van mensen die helaas niet konden komen (is niet noodzakelijk he!) Op Sofie's atelier hebben we de 55 sterren behaald.

Hebben jullie al eens goed berekend wat Sofie allemaal GRATIS krijgt? 

De snijplank + de aqua sandwichdoos + uit de U-serie: het tomatenmes met hoes + het groentemes met hoes + het koksmes met hoes +de on the go fles 750 ml + de salade party + uit de U-serie: het keukenmes met hoes + het broodmes met hoes + het fileermes met hoes + voor 49 sterren uit de sterrenweg en € 7 uit de cataloog OF voor € 63 uit de cataloog!!

Vind jij het niet eens de moeite om een leuke gezellige avond te hebben vol geschenken? Mail me gerust!

Groetjes,

Tatjana


0 reacties:

Een reactie posten