zaterdag 6 april 2013

Recept: tapenade bladerdeeg rolletjes




Tapenade bladerdeeg rolletjes

Ingrediënten:
·         10 ontpitte olijven
·         5 eetlepels fetakaas op olie
·         5 ansjovisjes
·         5 zongedroogde tomaten
·         3 eetlepels geroosterde pijnboompitten
·         2 teentjes look
·         Peper en zout van de molen
·         Handje vol verse basilicum
·         Bladerdeeg

Tupperware-artikelen:

  • Turbomax
  • Siliconen palet
  • Multiflex deegblad
  • Snijplank
  • Broodmes

Bereiding :
  • Hak alle ingrediënten fijn in de turbomax.
  • Smeer de tapenade op het bladerdeeg met behulp van het siliconen palet.
  • Rol stevig op en pak de rol in, in vershoudfolie
  • Laat een 15 tal min opstijven in de diepvries
  • Haal de folie van de rol en versnijd de rol, met behulp van ehet broodmes, in schijfjes.
  • Spoel de multiflex om met koud water en plaats op een koud rooster.
  • Verdeel de schijfjes met tapenade op het deegblad en bak af gedurende 20 min op 180°

TIP: dit kan perfect gemaakt worden in de croissant party, multicrousti of de ravissimo!
TIP: laat de ansjovis weg voor een vegetarisch recept!

Smakelijk!


0 reacties:

Een reactie posten