zaterdag 6 april 2013

Recept: chocoladetaart met frambozen



Receptje gekregen van mijn monitrice!
eenvoudig te maken en zeer lekker!
Chocoladetaart met frambozen in de microgourmet!


Ingrediƫnten:
·         125 g chocolade
·         70 g boter
·         75 g suiker
·         3 eitjes
·         12 g zelfrijzende bloem
·         250 g frambozen

Tupperware-artikelen:


  • Microplus schenkkan 1L
  • Microugourmet inzetschaal
  • Microgourmet
  • Klopper

Bereiding :
  • Chocolade en boter laten smelten in het microplus kannetje, op 450W gedurende 2 min.
  • Als dit gesmolten is, voeg je er de eitjes, de suiker en de bloem aan toe.
  • Alles goed opkloppen met de klopper
  • Giet het mengsel in de inzetschaal van de microgourmet en leg er de framboosjes op.
  • Vul de microgourmet met 400 ml water. Plaats de inzetschaal op het grote vergiet en sluit af met het deksel.
  • Plaats het met deksel ongeveer 20 min op 650W en laat nog even nagaren met het deksel er op.
TIP: elke microgolf is anders, zie je dat de taart nog te nis is, plaats hem nog 5 min extra in de microgolf
Smakelijk!


0 reacties:

Een reactie posten