Receptje gekregen van mijn monitrice!
eenvoudig te maken en zeer lekker!
Chocoladetaart met frambozen in de microgourmet!
Ingrediƫnten:
·
125 g chocolade
·
70 g boter
·
75 g suiker
·
3 eitjes
·
12 g zelfrijzende bloem
·
250 g frambozen
Tupperware-artikelen:
- Microplus schenkkan 1L
- Microugourmet inzetschaal
- Microgourmet
- Klopper
Bereiding :
- Chocolade en boter laten smelten in het microplus kannetje, op 450W gedurende 2 min.
- Als dit gesmolten is, voeg je er de eitjes, de suiker en de bloem aan toe.
- Alles goed opkloppen met de klopper
- Giet het mengsel in de inzetschaal van de microgourmet en leg er de framboosjes op.
- Vul de microgourmet met 400 ml water. Plaats de inzetschaal op het grote vergiet en sluit af met het deksel.
- Plaats het met deksel ongeveer 20 min op 650W en laat nog even nagaren met het deksel er op.
TIP: elke microgolf is anders, zie je dat
de taart nog te nis is, plaats hem nog 5 min extra in de microgolf
Smakelijk!
0 reacties:
Een reactie posten