Mandarijnenmousse
Ingrediënten:
-
250 g mascarpone
-
100 g suiker
-
200ml volle room
-
1 blikje mandarijtjes (klein)
-
3 kleine blaadjes gelatine
-
Mandarijnenlikeur of 43 (kan ook weggelaten
worden)
Tupperware-artikelen:
- Blikopener plus
- Deegkom
- Klopper
- Weegschaal
- Turbomax
- Squeeze-it
Bereiding :
- Laat de gelatine weken in koud water.
- Meng in de deegkom de mascaropne en de suiker tot een egaal mengsel.
- Vul de microplus met een klein beetje room en warm 2 min op 450 Watt
- Knijp de gelatine uit en roer dit onder de warme room.
- Voeg de room, met gesmolten gelatine, onder het mascarponemengsel
- Hak de mandarijntjes fijn in de turbomax en voeg toe
- Klop de room op in de speedychef tot slagroom
- Spatel voorzichtjes onder het mengsel.
- Verdeel in schaaltjes of potjes met behulp van de squeeze-it en laat opstijven in de koelkast!
Smakelijk!
0 reacties:
Een reactie posten